Werkwijze

Mijn werkwijze
Mensen omschrijven mijn aanpak als empathisch, open en eerlijk, positief en doelgericht. Ik vind het fantastisch om iemand te zien groeien als persoon, als werknemer of als ondernemer. Je goed voelen is enorm belangrijk en het is zonde als dat niet (helemaal) lukt en bijvoorbeeld onzekerheid of piekeren je in de weg zit.

Ik maak gebruik van diverse coachtechnieken zoals NLP, TA, Voice Dialogue en oplossingsgericht coachen. Doorgaans duurt een coachingstraject 4-6 sessies, om het doel te bereiken dat we samen hebben uitgesproken. Deze quote vind ik passen bij mijn werkwijze:

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.”

Neem contact op
Neem contact op / Plan intake
De eerste stap is het contact maken en het plannen van een gratis en vrijblijvende intake.
Neem contact op
Intake
Vrijblijvende intake (gratis)
In ongeveer een uur zullen we kennis met elkaar maken en bespreken we jouw uitdaging/probleem. Daarin bepalen we hoeveel sessies er nodig zijn en of er een klik is om het traject aan te gaan.
Intake
Coachingssessies
Coachingsessies
In gemiddeld 5 sessies zullen we jouw uitdaging behandelen. Door middel van vragen, oefeningen en gespreksvoering werken we aan het doel. Daarbij maak ik gebruik van verschillende coaching technieken zoals Voice Dialogue, NLP en TA. Een sessie duurt tussen de 1-1.5 uur.
Coachingssessies
En dan?
En dan?
Nadat we samen hebben besloten dat het coachingstraject voltooid is, is het aan jou. Soms plannen we een (half) jaarlijkse sessie om te bespreken of je nog op het juiste spoor zit, soms sluiten we het traject daarmee helemaal af.
En dan?
Waar?
Waar?
Ik coach vanuit mijn praktijk in Amsterdam West of op locatie.
Waar?

- Opleidingen & Certificeringen -