Werkwijze

Mijn werkwijze
Mijn werkwijze is geschikt voor vraagstukken omtrent loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Ik richt mij op deze drie groepen omdat een coachvraag vaak in meerdere categorieën valt. Bijvoorbeeld:

– Iemand is niet gelukkig op zijn of haar werk (loopbaan), oorzaak ligt bij perfectionisme en spanning (persoonlijke ontwikkeling)
– Een ondernemer/werknemer vindt het moeilijk om werk-privé balans te vinden (ondernemen/loopbaan & persoonlijke ontwikkeling).
– Een werknemer (loopbaan) twijfelt (persoonlijke ontwikkeling) om voor zichzelf te beginnen (ondernemen).

Door deze aanpak kan een coachvraag vanuit verschillende perspectieven worden belicht en zodoende in de kern aangepakt worden. 

Mensen omschrijven mijn aanpak als empathisch, open en eerlijk, positief en doelgericht en maak gebruik van diverse coachtechnieken zoals NLP, TA, ACT, Voice Dialogue en oplossingsgericht coachen. Gemiddeld duurt een coachingstraject 5 sessies, om het doel te bereiken dat we samen hebben uitgesproken. Mij motto is:

“Probeer elke dag een beetje meer te doen van wat je energie geeft en minder van wat je energie kost. ”

Neem contact op
Neem contact op / Plan intake
De eerste stap is het contact maken en het plannen van een gratis en vrijblijvende intake.
Neem contact op
Intake
Vrijblijvende intake (gratis)
In ongeveer een uur zullen we kennis met elkaar maken en bespreken we jouw uitdaging/probleem. Daarin bepalen we hoeveel sessies er nodig zijn en of er een klik is om het traject aan te gaan.
Intake
Coachingssessies
Coachingsessies
In gemiddeld 5 sessies zullen we jouw uitdaging behandelen. Door middel van vragen, oefeningen en gespreksvoering werken we aan het doel. Daarbij maak ik gebruik van verschillende coaching technieken zoals ACT, Voice Dialogue, NLP en TA. Een sessie duurt tussen de 1-1.5 uur.
Coachingssessies
En dan?
En dan?
Nadat we samen hebben besloten dat het coachingstraject voltooid is, is het aan jou. Soms plannen we een (half) jaarlijkse sessie om te bespreken of je nog op het juiste spoor zit, soms sluiten we het traject daarmee helemaal af.
En dan?
Waar?
Waar?
Ik coach vanuit mijn praktijk in Amsterdam en 1 dag per week in de regio Achterhoek. Ook kom ik op locatie of werk ik online via ZOOM.
Waar?

- Opleidingen & Certificeringen -