Trainingen

Trainingen
De sparringpartner biedt diverse trainingen op maat, altijd met het doel medewerkers te laten groeien. Het is ook mogelijk om een training te combineren met coaching.

Leiderschap
De Leiderschap training is speciaal bedoeld leidinggevenden die hun leiderschapskwaliteiten willen verbeteren. Onderdelen in deze training zijn coachend leiderschap, communicatie, leiden en inspireren, delegeren, teamontwikkeling en omgaan met conflict. 
Deze training is uitermate geschikt om te combineren met coaching.

Persoonlijk Leiderschap
Deze training is geschikt voor iedereen en bevat een mix van theorieën en thema’s om (weer) de regie van je eigen leven en baan in handen te krijgen. Na het volgen van deze training heb je geleerd je goed te voelen zonder rede, om te leren gaan met je kwaliteiten en zwaktes, wat goede communicatie is, de leiding in handen te nemen en om te gaan met je (werk)omgeving. 
Deze training is uitermate geschikt om te combineren met de drijfverenanalyse

Beïnvloeden
De training ‘Beïnvloeden’ richt zich op het meer gedaan krijgen van wat jij wil. Het is een onderdeel van leiderschap en belangrijk in iedere functie. ‘Hoe krijg jij iets van een ander gedaan, zonder dwang te gebruiken.’  In deze training leert de medewerker alles over communicatie, persoonlijk contact, focus op het doel en maakt hij of zij kennis met diverse strategieën van beïnvloeding. 

leiderschap training

- Opleidingen & Certificeringen -