Trainingen & Workshops

De sparringpartner biedt diverse trainingen en workshops op maat, altijd met het doel medewerkers en teams te laten groeien. Het is ook mogelijk om een training te combineren met coaching of de Sparringpartner in te huren als freelance trainer binnen jouw organisatie. Hieronder vind je voorbeelden van trainingen die ik geef. 

Coachend Leidinggeven
Deze leiderschapstraining is speciaal bedoeld voor leidinggevenden die effectiever willen leidinggeven door minder te doen. Het is een kort praktijkgericht programma voor mensen met een leidinggevende rol. In vijf opleidingsdagen, verspreid over twee maanden, vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap: verantwoordelijkheid geven als het kan, verantwoordelijkheid nemen als het moet.
De training is uitermate geschikt om te combineren met coaching en is ook beschikbaar in een verkorte versie.

Deze training voer ik uit in samenwerking met NONONS en heb ik onder andere uitgevoerd voor bedrijven als Randstad, YoungCapital, Zeelandia, Optiver, en TWD.

Persoonlijk Leiderschap
Deze training gaat over regie nemen over je eigen ontwikkeling, baan of bijvoorbeeld relatie. De training is geschikt voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Na het volgen van deze training heb je geleerd je goed te voelen zonder rede, om te leren gaan met je kwaliteiten en zwaktes, wat goede communicatie is, de leiding in handen te nemen en om te gaan met je (werk)omgeving. 
Deze training is uitermate geschikt om te combineren met de drijfverenanalyse

Lastige Gesprekken & Feedback
Het geven en ontvangen van feedback is niet eenvoudig. Veelal gaan we deze lastige gesprekken uit de weg uit angst voor de reactie van de ander of omdat we liever conflictmijdend zijn. Beheers je het feedback geven echter goed, dan kun je veel bereiken bij je collega’s en of team. 

leiderschap training
coachend leidinggeven trainen

- Opleidingen & Certificeringen -