Tarieven

Coaching is een investering in jezelf en je toekomst!

Als jij er klaar voor bent gecoacht te worden, is coaching absoluut een goede investering in jezelf, je carrière of je bedrijf. Je zult er de rest van je (werkende) leven profijt van hebben. 

Ik maak een onderscheid tussen een particulier (inclusief ZZP) en zakelijk tarief. Omdat ik vind dat coaching ook voor particulieren toegankelijk moet zijn. Alle zakelijke tarieven met betrekking tot coaching, begeleiding en trainingen gaan op aanvraag

coaching amsterdam

Tarief coaching particulier & ZZP

 • Intake (60 min.) is gratis en vrijblijvend
  Gemiddeld werken we in 5 sessies naar jouw doel
  Een gesprek duurt 1 tot 1.5 uur
 • Persoonlijke Coaching
  €99 per gesprek
  Particulieren incl. btw, ZZP excl. btw
 • Business Coaching
  €99 per gesprek
  Excl. btw
 • Loopbaan traject
  €499,-
  5 gesprekken
  Inclusief Drijfveren Analyse t.w.v. €200,-
  €99,- per los gesprek
 • Drijfveren Analyse (los)
  €200 per rapport + analyse
  €160 als onderdeel van een coaching traject
 • Zakelijk tarief
  Op aanvraag
  Vraag hier een offerte op maat aan
 • Een ingepland coachingsgesprek kan tot uiterlijk 2 dagen van te voren worden gewijzigd. Daarna wordt het gesprek in rekening gebracht.

Mogelijkheden tot vergoeden van coaching

Fiscaal aftrekbaar
Loopbaan coaching is meestal fiscaal aftrekbaar als scholingskosten. Er moet dan een verband bestaan met inkomstenwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Simpeler verwoord, de coaching moet gaan over jouw beroep of loopbaan.  Informeer voor de zekerheid bij jouw accountant of neem een kijkje op de website van de Belastingdienst
CAO

Werkgevers zien en ervaren ook steeds vaker het nut van coaching. Het is daarom veelal in CAO’s opgenomen, waardoor het als ontwikkel- of opleidingsbudget besteed kan worden in overleg met je leidinggevende of HR manager.
ZZP’er

Je kunt coaching aftrekken als bedrijfskosten. Voorwaarde is dat dit relevant is voor jouw bedrijf. 

“Bram is oprecht geïnteresseerd en door zijn actieve luisteren en gerichte vragen lukte het me steeds beter mijn gedachtestroom te kunnen structureren en begrijpen. Door middel van een kleine opdracht waar ik thuis mee verder kon lukte het om voor mij enkele belangrijke vragen te beantwoorden. Daar ben ik nog steeds heel blij mee.”
Maartje Smeets
Hulpverlener Leger des Heils