Reacties & Referenties

Bedrijven

Stichting Pak An! 
Vanaf  maart 2019 ben ik als Business Coach verbonden aan Stichting Pak An en begeleid ik ondernemers bij de start of doorontwikkeling van hun bedrijf. 

Wat doet Pak An? De stichting is in mei 2016 opgericht door Grolsch en De Feestfabriek. Het doel is om ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek te ondersteunen. Goede ideeën kunnen door iedereen in Nederland worden ingediend, zolang de resultaten maar ten goede komen aan de Achterhoek. Ideeën die gehonoreerd worden krijgen persoonlijke coaching bij de realisatie, inzet van netwerk en publiciteit, en/of een financiële bijdrage. 

Profile Dynamics®
Ik ben als consultant verbonden aan Profile Dynamics® en gecertificeerd om persoonlijke drijfveren analyses bij mensen af te nemen.

Profile Dynamics® typeert mensen in zeven kleuren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Het unieke van de Profile Dynamics® instrumenten is dat zij drijfveren en waarden nauwkeurig en objectief meten, én praktische handvatten bieden voor ontwikkeling en groei.

EmployabilityFirst
Ik ben verbonden als coach & trainer aan EmployabilityFirst.

EmployabilityFirst is een coaching & training bureau dat zich richt op millennials, startups & scaleups. 

Loopbaan Coaching

“Met veel plezier kijk ik terug op de coaching sessies die ik heb gehad met Bram over welke carrière nu bij mij past en of dat wat ik nu doe past in dit plaatje. Hij heeft mij geholpen deze keuze te maken en voor iets anders te kiezen wat beter bij mij past. Die andere jas heb ik nu aangetrokken en past mij veel beter. Dankzij Bram als coach heb ik meer focus gevonden en adhv van de gesprekken en de opdrachten heb ik het geduld, de energie en grip op mijn carrière hervonden. Bram luistert goed, is begripvol en geduldig en achterhaalt op de juiste manier wat de onderliggende issues zijn die spelen om niet in beweging te komen. Ik beveel Bram van harte aan voor iedereen die sturing nodig heeft en meer focus in zijn of haar leven wilt aanbrengen.”
Jonas van Wees
Research Project Manager
"Ik twijfelde al ruim 2 jaar aan mijn huidige functie, maar durfde niet als zelfstandige verder te gaan. Ik ben nu zelfstandige en dat voelt super! Bram leerde mij vooral te kijken naar wat ik echt wil, want vaak weet je dat al lang (van binnen) en langer doorgaan met iets dat je niet gelukkig maakt kost veel energie."
Mariëlle
HR Manager
“De Profile Dynamics drijfveren analyse heeft mij laten inzien wat mijn drijfveren zijn en wat bij mij past. De juiste beslissing nemen voor mijn carrière is een stuk eenvoudiger geworden!”
Sarah Schönberger
Business Developer

Business Coaching

"Coaching & Training kun je direct vertalen in jouw bedrijf of onderneming. De return of investment (een coach is geen uitgave, maar een investering) was bij mij al na twee gesprekken. Hij leerde mij creatief denken, geduldig te zijn en bracht me op nieuwe ideeën voor mijn start up en tevens bestaande onderneming. Twee vliegen in een klap! Ik heb Bram leren kennen toen ik bezig was met het opzetten van mijn eigen Social Media Marketing Agency School. Via Stichting Pak An kwam ik in contact met Bram en het klikte direct. Bram is open en eerlijk in zijn feedback en kijkt waar hij je kan coachen om te zorgen dat je de juiste handvatten hebt om weer verder te gaan. Met een open blik en verstand van zaken coacht hij je de juiste richting op. Bram is voor mij een vliegwiel geweest, en tevens motivator!"
thijs maalderink
Thijs Maalderink
Oprichter SMMA School
“Ik werd doorverwezen naar de Sparringpartner voor een Sparringsessie. Deze sessie oversteeg al mijn verwachtingen en na afloop waren bijna alle problemen / twijfels waar ik mee zat opgelost. Bedankt Bram! Ik weet nu hoe ik verder kan groeien!”
koen matas hopjob
Koen Matas
Eigenaar HopJob
"Bram is iemand die goed aanvoelt welk onderdeel aandacht nodig heeft om daarmee aan de slag te gaan. Op een directe maar prettige manier houdt hij een spiegel voor waar ik als ondernemer veel aan heb gehad."
Koen Middeldorp
Koen Middeldorp
Oprichter Gobi
“Ik spar een aantal keer per jaar met Bram. Hij is geduldig en zet me aan het denken.”
Roy van Delft
Ondernemer

Persoonlijke Coaching

"Bram is oprecht geïnteresseerd en door zijn actieve luisteren en gerichte vragen lukte het me steeds beter mijn gedachtestroom te kunnen structureren en begrijpen. Door middel van een kleine opdracht waar ik thuis mee verder kon lukte het om voor mij enkele belangrijke vragen te beantwoorden. Daar ben ik nog steeds heel blij mee."
Maartje Smeets
Hulpverlener Leger des Heils
"Coaching van Bram is persoonlijk en toch durft hij confronterende vragen te stellen. Het is voor mij absoluut een goede investering in mezelf geweest."
Martijn
IT Manager
Een coaching-traject helpt! Natuurlijk alleen wanneer je de juiste coach vindt. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd van Bram. Waar een psycholoog naar je pijnpunten luistert, komt Bram daarentegen met tips en trucs om deze punten aan te pakken. Er ging letterlijk een nieuwe wereld voor mij open!
Madelief
Fotografe & Marketing Manager
“Bram heeft een warme manier van coachen en hielp mij met een betere werk-prive balans. Ik raad Bram aan als coach!”
Lianne
Leerkracht basisonderwijs
"Bram kon mijn problematiek goed samenvatten en dat hielp mij overzicht creëren in mijn hoofd. De gesprekken hebben me vervolgens geholpen om te stoppen met piekeren."
Jaap
Hotel Manager

Inspiratie mails

meld je aan

Voor inspirerende mails over persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en ondernemerschap. Af en toe, geen gespam. 

- Opleidingen & Certificeringen -