Reacties & Referenties

Referenties & Portfolio

Screenshot 2020-05-23 at 14-22-01

Eve

New Business / Project Manager / CoFounder

 “Bram’s coaching traject was goed gestructureerd en praktisch. Hij luisterde goed naar mijn vragen en ambities en plande elk gesprek op die manier dat ik zelf oplossingen vond op mijn uitdagingen. Zijn feedback en inzichten zijn heel eerlijk en bruikbaar – hij denkt echt mee en probeert voor mijn situatie de beste manier te vinden om te kunnen groeien.”

Jonas picture

Jonas van Wees

HR Auditor, Top employers Institute

“Met veel plezier kijk ik terug op de coaching sessies die ik heb gehad met Bram over welke carrière nu bij mij past en of dat wat ik nu doe past in dit plaatje. Hij heeft mij geholpen deze keuze te maken en voor iets anders te kiezen wat beter bij mij past. Die andere jas heb ik nu aangetrokken en past mij veel beter. Dankzij Bram als coach heb ik meer focus gevonden en adhv van de gesprekken en de opdrachten heb ik het geduld, de energie en grip op mijn carrière hervonden. Bram luistert goed, is begripvol en geduldig en achterhaalt op de juiste manier wat de onderliggende issues zijn die spelen om niet in beweging te komen. Ik beveel Bram van harte aan voor iedereen die sturing nodig heeft en meer focus in zijn of haar leven wilt aanbrengen.”

sarah schonberger

Sarah Schönberger

UX Designer, ABN AMRO

“De Profile Dynamics drijfveren analyse heeft mij laten inzien wat mijn drijfveren zijn en wat bij mij past. De juiste beslissing nemen voor mijn carrière is een stuk eenvoudiger geworden!”

Marcel Blijlevens

Client Lead, Mediacom

Bram is een wijs man. Een coach die mij heel goed weet te raken en mij enorm veel kennis en inzichten op het gebied van leiderschap heeft meegegeven. Voor iemand zoals ik, die van nature meer gericht is op de inhoudelijke kant van zijn advieswerk, zijn het hele waardevolle lessen gebleken. Zowel voor deze, als voor eventuele volgende fasen in mijn loopbaan.

business coach amsterdam management vaardigheden

Lieke

Head of B2B

“Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de coachingssessies met Bram.
Tijdens de sessies hebben we mijn waarden duidelijk gedefinieerd. Daarnaast hebben zijn vragen en opdrachten me geholpen om mijn grenzen zowel duidelijk op te stellen, als deze beter aan te geven. Het resultaat is dat ik sterker in mijn schoenen sta bij mijn nieuwe baan. Heel fijn!”

Laura

Marketing Manager

“Bram heeft mij geholpen met mijn management vaardigheden. Ik vond mijn functie als manager zwaar en onoverzichtelijk. Door een duidelijke manier van leidinggeven te bepalen heb ik het gevoel dat ik de regie in handen begon te krijgen en mijn functie daardoor minder energie ging kosten. Ben erg dankbaar voor de gesprekken.”

thijs maalderink

Thijs Maalderink

Oprichter Maalder Media & SMMA School

“Coaching & Training kun je direct vertalen in jouw bedrijf of onderneming. De return of investment (een coach is geen uitgave, maar een investering) was bij mij al na twee gesprekken. Hij leerde mij creatief denken, geduldig te zijn en bracht me op nieuwe ideeën voor mijn start up en tevens bestaande onderneming. Twee vliegen in een klap!

Ik heb Bram leren kennen toen ik bezig was met het opzetten van mijn eigen Social Media Marketing Agency School. Via Stichting Pak An kwam ik in contact met Bram en het klikte direct. Bram is open en eerlijk in zijn feedback en kijkt waar hij je kan coachen om te zorgen dat je de juiste handvatten hebt om weer verder te gaan. Met een open blik en verstand van zaken coacht hij je de juiste richting op. Bram is voor mij een vliegwiel geweest, en tevens motivator!”

koen matas hopjob

Koen Matas

Eigenaar HopJob

“Ik werd doorverwezen naar de Sparringpartner voor een Sparringsessie. Deze sessie oversteeg al mijn verwachtingen en na afloop waren bijna alle problemen / twijfels waar ik mee zat opgelost. Bedankt Bram! Ik weet nu hoe ik verder kan groeien!”

IMG_3734-scaled

Dima

Lead product designer

“Het was fijn om met Bram te werken en kreeg waar ik naar opzoek was. Ik was op zoek naar een loopbaantraject met een gestructureerd proces dat me kon begeleiden en dat sneller gaat dan wanneer ik het zelf had moeten doen. En dat is precies wat ik kreeg. 

Bram was een fijne partner, die vertrouwd het proces begeleidde, nieuwe inzichten opbracht en me hielp met onzekerheden om te gaan. Ik ben blij met zowel het proces als het resultaat en ik had een nog specifieker resultaat dan ik vooraf verwachtte. Bram let op details en licht belangrijke punten uit die ik zelf zou hebben gemist. In het proces waardeerde ik vooral de fijne flow en het vertrouwen waarmee hij me begeleidde. 

review_3.png

Ronald Moreillas

IT manager

“Bram heeft me geholpen uit te vinden wat de volgende stap in mijn carrière moest zijn. Daar ben ik blij om en dat raad ik andere mensen ook aan als je niet meer helemaal op je plek zit. De coaching was luchtig, praktisch en voelde vertrouwd.”

roy van delft

Roy van Delft

Ondernemer

“Ik spar een aantal keer per jaar met Bram. Hij is geduldig en zet me aan het denken.”

business coach amsterdam management vaardigheden

Maartje Smeets

Hulpverlener, Leger Des Heils

“Bram is oprecht geïnteresseerd en door zijn actieve luisteren en gerichte vragen lukte het me steeds beter mijn gedachtestroom te kunnen structureren en begrijpen. Door middel van een kleine opdracht waar ik thuis mee verder kon lukte het om voor mij enkele belangrijke vragen te beantwoorden. Daar ben ik nog steeds heel blij mee.”

business coach amsterdam management vaardigheden

Madelief

Marketing Manager

“Een coaching-traject helpt! Natuurlijk alleen wanneer je de juiste coach vindt. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd van Bram. Waar een psycholoog naar je pijnpunten luistert, komt Bram daarentegen met tips en trucs om deze punten aan te pakken. Er ging letterlijk een nieuwe wereld voor mij open!”

business coach amsterdam management vaardigheden

Martijn

IT Manager

“Coaching van Bram is persoonlijk en toch durft hij confronterende vragen te stellen. Het is voor mij absoluut een goede investering in mezelf geweest.”

review_2.png

Lianne Nelissen

Leerkracht basisonderwijs

“Bram heeft een warme manier van coachen en hielp mij met een betere werk-prive balans. Ik raad Bram aan als coach!”

business coach amsterdam management vaardigheden

Jaap

Hotel Manager

“Bram kon mijn problematiek goed samenvatten en dat hielp mij overzicht creëren in mijn hoofd. De gesprekken hebben me vervolgens geholpen om te stoppen met piekeren.”

business coach amsterdam management vaardigheden

Paul

Restaurant Manager

“Ik waardeer Bram’s driedelige aanpak om te achterhalen waar ik mijn energie van krijg, waar mijn talenten liggen en hoe ik dit kan gebruiken om een andere werkomgeving te vinden waarin ik succesvol kan zijn. Hij is makkelijk om mee te praten en erg open waardoor de sessies nuttige gesprekken werden, waarbij hij mij uitdaagde op punten die bijdroegen aan mijn zelfinzicht. Al met al een hele goede ervaring, waar ik veel profijt van ga hebben.”

business coach amsterdam management vaardigheden

Marielle Langelder

HR Manager

“Ik twijfelde al ruim 2 jaar aan mijn huidige functie, maar durfde niet als zelfstandige verder te gaan. Ik ben nu zelfstandige en dat voelt super! Bram leerde mij vooral te kijken naar wat ik echt wil, want vaak weet je dat al lang (van binnen) en langer doorgaan met iets dat je niet gelukkig maakt kost veel energie.”

2021-05-01 (2)

Sanne van Kalkeren

Begeleider Kinderdagcentrum, De Schutse

“Naast dat de gesprekken fijn waren, hebben ze mij ook echt geholpen om bewuster te zijn over de manieren van communiceren. Het heeft me verbaasd dat alles wat we besproken op zo’n natuurlijke manier steeds meer in mijn dagelijkse patroon ging zitten. Bram is een fijne coach die echt luistert en vragen op een prettige manier stelt. Hiermee laat hij je zelf nadenken en kun je de week erna praktisch aan de slag.”

business coach amsterdam management vaardigheden

S N

Communications Manager

“Ik voelde me hopeloos over mijn loopbaan toen ik contact met Bram opnam. Maar door de coaching sessies kreeg ik veel helderheid over wat écht belangrijk is voor me en hoe ik kon veranderen van mijn huidige naar mijn ideale situatie. 
De helderheid en hulpmiddelen die ik kreeg hebben de angsten die ik had flink verminderd en gaven me kracht en vertrouwen om de volgende stap te zetten!”

business coach amsterdam management vaardigheden

Bart

Markteting manager

“Bram heeft een prettige, effectieve manier van coachen om snel tot de kern te komen. Ik kan De Sparringpartner van harte aanbevelen.”

NONONS

Coach & Trainer

Vanaf 2020 ben ik (freelance) werkzaam voor NONONS als trainer en coach. Ik geef onder andere de training Coachend Leidinggeven, Lastige Gesprekken Voeren (als leidinggevende) en communicatietrainingen. Via NONONS heb o.a. gewerkt voor bedrijven als Samsung, Yacht, Optiver, CBRE, Grandvision, Randstad, YoungCapital Peak-IT en Transavia. Daarnaast coach ik cliënten namens NONONS.

profile dynamics logo

Profile Dynamics

Consultant

Vanaf  april 2020 ben ik als consultant verbonden aan Profile Dynamics en ben ik gecertificeerd om drijfveren en motivatie analyses af te nemen. Ik gebruik dit binnen loopbaan trajecten, als begin van trainingen of als inzicht tool bij het aannemen van medewerkers. 

Stichting Pak An

Business & Persoonlijke Coaching

Vanaf  maart 2019 ben ik als coach verbonden aan Stichting Pak An en begeleid ik ondernemers bij zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Aangezien ik zelf geboren ben in de Achterhoek, draag ik deze stichting een warm hart toe. 

Wat doet Pak An? De stichting is in mei 2016 opgericht door Grolsch en De Feestfabriek. Het doel is om ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek te ondersteunen. 

logo pakan

- Opleidingen & Certificeringen -