Individuele Drijfverenanalyse

Meten is weten
De Persoonlijke Drijfveren Analyse van Profile Dynamics® geeft inzicht in jouw intrinsieke drijfveren en drijfveren van anderen waar je juist weerstand tegen ervaart (expressie- en weerstandgrafiek). Ook  laat het zien in welke (werk)omgeving je energie krijgt en in welke omgeving je juist energie verliest (energiebalans).

Door het invullen van een eenvoudige online vragenlijst, dat zo’n 20 tot 30 minuten in beslag neemt, worden jouw drijfveren gemeten en verwerkt in een persoonlijk profiel. Dit rapport zal ik vervolgens in een gesprek aan je toe lichten. Mijn ervaring is dat dit leidt tot hele waardevolle en bruikbare inzichten voor jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. 

Deze analyse is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar eigen drijfveren, wil onderzoeken welke werkomgeving het best bij hem of haar past of wil werken aan persoonlijk leiderschap en/of ontwikkeling. Het is ook uitermate geschikt als je wilt wisselen van baan. Ook is een drijfveren analyse nuttig voor ondernemers en bedrijven om hun team of management optimaal samen te stellen en is deze goed in te zetten bij nieuwe sollicitaties. De analyse kan als onderdeel van een loopbaan/coach traject of training worden toegevoegd, maar ook los worden afgenomen.

profile dynamics analyse

De Persoonlijke Drijfveren Analyse geeft inzicht in:

profile dynamics logo
"De Profile Dynamics drijfveren analyse heeft mij laten inzien wat mijn drijfveren zijn en wat bij mij past. De juiste beslissing nemen voor mijn carrière is een stuk eenvoudiger geworden!"
Sarah Schönberger
UX Designer | ABN Amro

Stuur bericht of vraag intake aan

Voor- en achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Email
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bericht / Onderwerp?
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijf werkzaam (optioneel)
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Ik stuur dit bericht als:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

- Opleidingen & Certificeringen -