Pre of Post Burnout Coaching

Herken jij onderstaande situaties? Burnout Coaching kan helpen!

business coach sparringpartner amsterdam

Burnout coaching is bedoeld voor iedereen die een burnout heeft gehad en graag met meer innerlijke kracht vooruit wil kijken of (opnieuw) tegen een burnout aan dreigt te lopen. Samen kijken we hoe je met zelfvertrouwen en meer plezier en enthousiasme in je leven kunt zorgen dat je sterker in  je schoenen komt te staan en terugkerende patronen doorbreekt. Veelvoorkomende thema’s rondom burnout coaching zijn: Moeilijk ‘nee’ durven zeggen / Piekeren / Een (te) druk bestaan leven / Perfectionisme / Onzekerheid / (Te)veel stress ervaren
Lees hier meer over wat GGZ verstaat onder een burnout

Werkwijze

Intake
Een burnout coachingstraject start met een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we kijken of coaching iets voor jou is en bespreken we waar je graag naar toe zou willen groeien. 

Burnout coachingstraject 
In de gesprekken gaan we op zoek naar de balans tussen wat je zelf wil en kan en wat de omgeving van je vraagt: Draagkracht en draaglast. We bespreken je persoonlijkheid, je fysieke gesteldheid en waar de gevaren voor een burnout bij jou liggen. Vervolgens werken we aan jouw persoonlijke groei om deze gevaren zoveel mogelijk uit te sluiten en irrelevant te maken. 
De meeste coachingstrajecten duren zo’n 5 sessies. Bij burnout coaching kan dit, indien gewenst, meer zijn omdat een burnout op veel aspecten van je leven van invloed is. 

Locatie
De coachingsgesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Amsterdam West, aan de rand van de prachtige Jordaan. Indien gewenst kom ik langs op locatie, voor een meerprijs.  

Gewoon eens vrijblijvend kennis maken? Neem hier contact op.

"Bram heeft me geholpen meer te kijken naar mijn eigen behoeften, in plaats van continue te willen voldoen aan die van anderen. Hierdoor ben ik een stuk sterker in mijn schoenen gaan staan en werd mijn werk ineens leuk! Coaching was voor mij een grote stap, maar heeft mij ontzettend veel gebracht. "
Anoniem
 • Algemeen
  Intake (60 min.) is gratis en vrijblijvend
  Gemiddeld werken we in 5 sessies naar jouw doel
 • Burnout Coaching particulier
  €99 per uur
  Deze prijs is inclusief btw
  Coachingstraject: Boek 5 sessies en krijg 10% korting
 • Burnout Coaching ZZP'ers
  €99 per uur
  Deze prijs is exclusief btw
  Coachingstraject: Boek 5 sessies en krijg 10% korting
 • Burnout Coaching binnen bedrijven
  Vraag hier een offerte op maat aan
 • Een ingepland coachingsgesprek kan tot uiterlijk 2 dagen van te voren worden gewijzigd. Daarna wordt het gesprek in rekening gebracht.

Neem contact op / Plan gratis intake


Voor- en achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Email
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bericht / Onderwerp?
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijf werkzaam (optioneel)
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Ik stuur dit bericht als:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!