Persoonlijke Coaching

Op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Neem een coach!

Coaching vanuit mijn praktijk in Amsterdam of online via ZOOM

Persoonlijke coaching, ook vaak lifecoaching genoemd, is bedoeld voor iedereen die zichzelf graag op een effectieve en positieve manier wil ontwikkelen zowel privé als op je werk. Het bereiken van jouw doelen staat hierbij centraal. Samen onderzoeken we de eigenschappen of terugkerende patronen die je wilt verbeteren en de manier waarop dat voor jou het beste werkt. Door middel van gespreksvoering en oefeningen zullen we vervolgens proberen deze doelen te bereiken. Persoonlijke coaching is daarom een vorm van persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor iedereen.

Het is zonde om minder van het leven te genieten door een gevoel van onrust, ontevredenheid of bijvoorbeeld een gebrek aan balans. Daarom is coaching ook echt een investering in je zelf, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Ik werk met zowel individuen als bedrijven. 

Tarief
Een coachgesprek duurt tussen de 1-1,5 uur en kost €99,- per gesprek voor particulieren en ZZP’ers. Gemiddeld werken we in 5 sessies toe naar jouw doel. 

Deze kosten zijn in veel gevallen aftrekbaar. Vraag er gerust naar tijdens de vrijblijvende en kosteloze intake.  

vind de baan die bij jouw past loopbaancoach

Veelvoorkomende onderwerpen binnen persoonlijke coaching zijn:

Een coaching-traject helpt! Natuurlijk alleen wanneer je de juiste coach vindt. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd van Bram. Waar een psycholoog naar je pijnpunten luistert, komt Bram daarentegen met tips en trucs om deze punten aan te pakken. Er ging letterlijk een nieuwe wereld voor mij open!
Madelief | Fotografe & Marketing
Persoonlijke Coaching

Plan een gratis intake face to face of via ZOOM