Persoonlijke Coaching en Persoonlijke Ontwikkeling

Coaching op persoonlijke ontwikkeling, ook vaak lifecoaching genoemd, is bedoeld voor iedereen die zichzelf graag op een effectieve en positieve manier wil ontwikkelen zowel privé als op je werk. Het bereiken van jouw doelen staat hierbij centraal. Samen onderzoeken we de eigenschappen of terugkerende patronen die je wilt veranderen en de manier waarop dat voor jou het beste werkt. Door middel van gespreksvoering en oefeningen zullen we vervolgens proberen deze doelen te bereiken. Persoonlijke coaching is daarom een vorm van persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor iedereen.

vind de baan die bij jouw past loopbaancoach
onderneming starten coach

Coaching heb je de rest van je leven profijt van
Het is zonde om minder van het leven te genieten door een gevoel van onrust, ontevredenheid of bijvoorbeeld een gebrek aan balans of teveel aan perfectionisme. Daarom is coaching ook echt een investering in je zelf, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Want alles wat je jezelf ooit hebt aangeleerd, daar kun je ook weer vanaf komen. 

Veelvoorkomende onderwerpen binnen persoonlijke coaching zijn:

"Naast dat de gesprekken fijn waren, hebben ze mij ook echt geholpen om bewuster te zijn over de manieren van communiceren. Het heeft me verbaasd dat alles wat we besproken op zo'n natuurlijke manier steeds meer in mijn dagelijkse patroon ging zitten. Bram is een fijne coach die echt luistert en vragen op een prettige manier stelt. Hiermee laat hij je zelf nadenken en kun je de week erna praktisch aan de slag."
Sanne van Kalkeren | Begeleider kinderdagcentrum
De Schutse

Stuur een bericht of vraag direct een intake aan

Voor- en achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Email
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bericht / Onderwerp?
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijf werkzaam (optioneel)
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Ik stuur dit bericht als:
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!