Over mij

Mijn coaching en train stijl wordt omschreven als: empathisch, open en eerlijk, nuchter en doelgericht.

Over mij & mijn visie
Mijn naam is Bram Roelink en ik train en coach leidinggevenden, (young) professionals, ondernemers en teams die willen ontwikkelen en meer uit  hun leven, carrière of bedrijf willen halen. Tal van belemmerende factoren kunnen hierbij in de weg staan en dat kost energie. Het is mijn passie om individuen en teams in beweging te krijgen en een positieve verandering teweeg te brengen waar ze écht verder mee kunnen.

Mijn motto: Probeer elke dag een beetje meer te doen van wat je energie geeft en minder van wat je energie kost.

Achtergrond & opleiding
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in gedrag en drijfveren van mensen en organisaties. Ik besloot Politicologie te studeren als mix tussen mens, leiderschap & organisatie. Na mijn studie startte ik mijn carrière als ondernemer en na de verkoop van dit bedrijf ben ik parttime gestart als coach. Ik heb vervolgens gewerkt voor Calco waar ik trainees begeleidde en voor FrieslandCampina waar ik onder andere trainingen verzorgde. Omdat het coachen en trainen mij enorm veel energie gaf besloot ik mij daar verder in te specialiseren en op te leiden. Mijn praktijk is dan ook het gevolg van steeds meer doen waar ik écht energie uit haal.

Sindsdien werk ik fulltime als trainer, facilitator en coach en focus ik op 1 op 1 coaching, leiderschap en het geven van trainingen. Ter ondersteuning daarvan neem ik drijfveren analyses af

Ik blijf mij ontwikkelingen door nieuwe opleidingen te volgen en door middel van intervisie met trainers en coaches uit diverse disciplines. Ik ben aangesloten bij zowel de NOBCO, The Society Of NLP en de EMCC en werk volgens de Internationale Ethische Code (IEC) die zij voorschrijven.

Opleidingen:

"Bram’s coaching traject was goed gestructureerd en praktisch. Hij luisterde goed naar mijn vragen en ambities en plande elk gesprek op die manier dat ik zelf oplossingen vond op mijn uitdagingen. Zijn feedback en inzichten zijn heel eerlijk en bruikbaar – hij denkt echt mee en probeert voor mijn situatie de beste manier te vinden om te kunnen groeien.”
Eve
Project Manager

- Opleidingen & Certificeringen -