Over mij

Mijn coachingsstijl wordt omschreven als: empatisch, open en eerlijk, positief en doelgericht.

Over mij & mijn visie
Mijn naam is Bram Roelink en ik help mensen die (iets) willen veranderen en meer uit hun leven, carrière of bedrijf willen halen. Mensen die opzoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling, meer geluk, succes, een betere balans of minder piekeren. Dit voor elkaar krijgen is niet eenvoudig. Tal van belemmerende factoren kunnen in de weg staan en dat kost energie. Het is mijn passie om jou met deze uitdagingen te helpen en een positieve verandering te weeg te brengen waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

Mijn motto: Probeer elke dag een beetje meer te doen van wat je energie geeft en minder van wat je energie kost. 

Achtergrond
Ik ben van kinds af aan geïnteresseerd geweest in gedrag en drijfveren van mensen. Ik observeerde mensen en hun gedrag. Wat zit er achter gedrag, waarom doen veel mensen niet waar ze gelukkig van worden? 
Na de verkoop van mijn eerste eigen bedrijf in 2015 ben ik begonnen met het begeleiden van ondernemers, parttime en vooral voor het plezier. En omdat dit mij enorm veel energie gaf besloot ik mij verder te specialiseren en op te leiden tot coach en trainer. Mijn praktijk is dan ook het gevolg van steeds meer doen waar je écht energie uit haalt. Sindsdien werk ik fulltime als coach & trainer en focus ik mij op persoonlijke, loopbaan en business coaching en geef ik trainingen.
Naast mijn jaren als ondernemer heb ik gewerkt bij FrieslandCampina en bij Calco,  waar ik onder andere trainees begeleidde voor en tijdens hun traineeship.

Opleiding
Gedurende mijn opleiding Politieke Wetenschappen specialiseerde ik me onder andere in leiderschap. Vervolgens heb ik diverse trainingen & opleidingen gevolgd in persoonlijke ontwikkeling & management ontwikkeling. 
Mijn coach opleiding heb ik gedaan bij NONONS en mijn NLP opleiding bij Robin Stevens. Ik blijf mij ontwikkelingen door nieuwe opleidingen te volgen en door middel van intervisie met coaches uit diverse disciplines. Ik ben aangesloten bij zowel de NOBCO, The Society Of NLP en de EMCC en werk volgens de Internationale Ethische Code (IEC) die zij voorschrijven.

personal business career coach

Opleidingen:

  • Coach Expert, NONONS (2020)
  • Profile Dynamics® Consultant
  • NLP Practitioner, Robin Stevens
  • Coach Intensive, NONONS
  • Learn to Grow, Ashridge Executive Education
  • Change Management, PROSCI
  • Management Development Program, Business Resultants Group
  • MSc International Relations, Radboud Universiteit
  • BSc Politieke Wetenschappen, Radboud Universiteit
"Bram is oprecht geïnteresseerd en door zijn actieve luisteren en gerichte vragen lukte het me steeds beter mijn gedachtestroom te kunnen structureren en begrijpen. Door middel van een kleine opdracht waar ik thuis mee verder kon lukte het om voor mij enkele belangrijke vragen te beantwoorden. Daar ben ik nog steeds heel blij mee."
Maartje Smeets
Hulpverlener Leger des Heils

- Opleidingen & Certificeringen -