Over mij

Mijn coachingsstijl wordt omschreven als: empathisch, open en eerlijk, positief en doelgericht.

Over mij & mijn visie
Mijn naam is Bram Roelink en ik help mensen die (iets) willen veranderen en meer uit hun leven, carrière of bedrijf willen halen. Tal van belemmerende factoren kunnen hierbij in de weg staan en dat kost energie. Het is mijn passie om jou met deze uitdagingen te helpen en een positieve verandering te weeg te brengen waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Mijn motto: Probeer elke dag een beetje meer te doen van wat je energie geeft en minder van wat je energie kost.

Achtergrond
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in gedrag en drijfveren van mensen en organisaties. Ik besloot Politicologie te studeren als mix tussen mens & organisatie. Na mijn studie startte ik mijn carrière als ondernemer in de recruitment sector. En na de verkoop van dit bedrijf ben ik parttime gestart als coach. Ik heb vervolgens gewerkt voor Calco waar ik trainees begeleidde en voor FrieslandCampina waar ik onder andere trainingen verzorgde. Omdat het coachen en trainen mij enorm veel energie gaf besloot ik mij daar steeds verder in te specialiseren en op te leiden. Mijn praktijk is dan ook het gevolg van steeds meer doen waar ik écht energie uit haal.

Sindsdien werk ik fulltime als coach en trainer en focus ik mij op persoonlijke, loopbaan en business coaching, geef ik trainingen in onder andere leiderschap en voer ik motivatie & drijfveren analyses uit.

Opleiding
Gedurende mijn opleiding Politieke Wetenschappen specialiseerde ik me onder andere in leiderschap, mens en organisaties. Vervolgens heb ik diverse trainingen & opleidingen gevolgd in coaching, persoonlijke ontwikkeling & management ontwikkeling.

Ik blijf mij ontwikkelingen door nieuwe opleidingen te volgen en door middel van intervisie met coaches uit diverse disciplines. Ik ben aangesloten bij zowel de NOBCO, The Society Of NLP en de EMCC en werk volgens de Internationale Ethische Code (IEC) die zij voorschrijven.

Opleidingen:

coachpraktijk de sparringpartner
Praktijkruimte: Haarlemmerweg 331, Amsterdam
"Bram’s coaching traject was goed gestructureerd en praktisch. Hij luisterde goed naar mijn vragen en ambities en plande elk gesprek op die manier dat ik zelf oplossingen vond op mijn uitdagingen. Zijn feedback en inzichten zijn heel eerlijk en bruikbaar – hij denkt echt mee en probeert voor mijn situatie de beste manier te vinden om te kunnen groeien.”
Eve
Project Manager

- Opleidingen & Certificeringen -