Loopbaan Coaching

Coaching vanuit mijn praktijk in Amsterdam of online via ZOOM

Loopbaancoaching
Loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding is voor iedereen die twijfelt of zijn of haar huidige carrière wel de juiste is en wil achterhalen waar je nou écht energie van krijgt. Loopbaancoaching is ook uitermate geschikt voor mensen die aan de start staan van hun carrière. 

5 sessies
In 5 sessies (excl. intake) onderzoeken we doormiddel van gesprekken en praktische oefeningen je huidige carrièrepad, waarden die je belangrijk vindt, je talenten, drijfveren, dromen, minimale voorwaarden en de eventuele twijfels die je ervaart: ‘Willen’, ‘Kunnen’ en ‘Moeten’. Het resultaat daarvan is een loopbaanstrategie voor korte en langere termijn. 

Dit loopbaantraject levert naast deze heldere loopbaanstrategie, waarmee je weet wat je volgende stappen gaan zijn, enorm veel mooie inzichten op waar je echt mee vooruit kan in jouw carrière. Je gaat weer met plezier naar je werk!  

Tarief loopbaanbegeleiding
Een loopbaan coachtraject van 5 sessies (1-1.5 uur) kost €699,- inclusief btw. 

Optioneel:
Profile Dynamics drijfveren analyse in combinatie met het traject.

Deze kosten zijn in veel gevallen aftrekbaar. Vraag er gerust naar tijdens de vrijblijvende en kosteloze intake. 

vind de baan die bij jouw past loopbaancoach
Lees meer over mij

Veelvoorkomende onderwerpen bij loopbaan coaching zijn:

“Met veel plezier kijk ik terug op de coaching sessies die ik heb gehad met Bram over welke carrière nu bij mij past en of dat wat ik nu doe past in dit plaatje. Hij heeft mij geholpen deze keuze te maken en voor iets anders te kiezen wat beter bij mij past…"

- Ik ben Aangesloten bij -