Coachtraject: Effectief leidinggeven

Jij als leidinggevende
Veel leidinggevenden zijn min of meer automatisch in een leidinggevende rol terechtgekomen. Bijvoorbeeld door het hebben van de meeste ervaring, de groei van het bedrijf of als beste lid van het team. Gek genoeg zegt dit niks over de leidinggevende kwaliteiten. En toch krijgen maar weinig (startende) leidinggevenden hier begeleiding in. 

onderneming starten coach

Leidinggevenden hebben 3 rollen
Een leidinggevende heeft een flink aantal taken die gebaseerd zijn op 3 rollen: De leider-rol, de manager-rol en de coach-rol. Elke persoon heeft zo zijn eigen voorkeur van leidinggeven in een bepaalde rol, veelal gebaseerd op je eigen karakter, en is minder sterk in een of twee van de andere rollen.   

‘Effectief leidinggeven’ in 6 sessies
Het coachtraject ‘Effectief leidinggeven’ is voor alle leidinggevenden die willen groeien in hun rol als leidinggevende. We starten het traject met een Profile Dynamics analyse, waarin we jouw drijfveren en energiebalans meten en bespreken. 
Vervolgens behandelen we relevante leiderschapstheorieën en modellen en krijg je praktische oefeningen mee voor tussen de sessies. Je leert door te doen. 

Ik heb leidinggevenden getraind van o.a. YoungCapital, Randstad, Zeelandia, Gemeente Amstelveen, Optiver en TWD.

Elk traject wordt op maat gemaakt. Mogelijke onderdelen zijn:

"Bram is een wijs man. Een coach die mij heel goed weet te raken en mij enorm veel kennis en inzichten op het gebied van leiderschap heeft meegegeven. Voor iemand zoals ik, die van nature meer gericht is op de inhoudelijke kant van zijn advieswerk, zijn het hele waardevolle lessen gebleken. Zowel voor deze, als voor eventuele volgende fasen in mijn loopbaan."