Coaching medewerkers

Coaching medewerkers 
De Sparringpartner biedt coaching op thema’s die medewerkers zowel op het werk als privé beter laten functioneren. Denk aan werk-privé balans, communiceren, leren ‘nee zeggen’, presenteren, zelfvertrouwen, leidinggeven, assertiviteit, werkdruk en andere relevante thema’s. 

De coaching is uitermate geschikt om medewerkers, met iemand van buitenaf, te laten werken aan terugkerende thema’s, waardoor zowel de effectiviteit als het werkgeluk vergroot wordt. 

Mogelijkheden
Een coach traject wordt in samenspraak met de werkgever opgesteld en is geheel op maat. Als gecertificeerd coach bied ik tevens de mogelijkheid tot het afnemen van een Profile Dynamics® drijfveren analyse, waarin we de interne drijfveren en energiebalans analyseren wat doorgaans een mooie start is van een coachtraject. Ook driegesprekken met medewerker, HR/manager en de coach zijn mogelijk.  

Resultaat
De resultaten van coaching zijn voor zowel medewerker als werkgever enorm. Het wegnemen van belemmeringen geeft vaak meer plezier in het werk, betere onderlinge verhoudingen, minder spanning en meer effectiviteit. 

business coach amsterdam
Bram Roelink: Gecertificeerd coach. Meer over mij
"Bram is een wijs man. Een coach die mij heel goed weet te raken en mij enorm veel kennis en inzichten op het gebied van leiderschap heeft meegegeven. Voor iemand zoals ik, die van nature meer gericht is op de inhoudelijke kant van zijn advieswerk, zijn het hele waardevolle lessen gebleken. Zowel voor deze, als voor eventuele volgende fasen in mijn loopbaan."

- Ik ben Aangesloten bij -