1-op-1 coaching

1-op-1 coaching
De Sparringpartner biedt 1-op-1 coaching op thema’s als werk-privé balans, communiceren, leren ‘nee zeggen’, presenteren, zelfvertrouwen, leidinggeven, assertiviteit, werkdruk, ondernemen. 

Mijn coaching is laagdrempelig en uitermate geschikt om (met iemand van buitenaf) te werken aan terugkerende thema’s, waardoor zowel de persoonlijke effectiviteit als het werkgeluk vergroot wordt. Ik werk met medewerkers, leidinggevenden, teams en ondernemers. 

Mogelijkheden
Een coach traject wordt in samenspraak opgesteld en is geheel op maat. Als gecertificeerd coach bied ik tevens de mogelijkheid tot het afnemen van een Profile Dynamics® drijfveren analyse, waarin we de interne drijfveren en energiebalans analyseren wat doorgaans een mooie start is van een coach traject. Ook driegesprekken met medewerker, HR/manager en de coach zijn mogelijk.  

Resultaat
De resultaten van coaching zijn vrijwel altijd positief. Het wegnemen van belemmeringen geeft meer energie, plezier in het werk, betere onderlinge verhoudingen, minder spanning en meer effectiviteit. Ik krijg achteraf vaak terug dat iemand  (en ook werkgevers) eerder een coach hadden moeten inschakelen.  

vind de baan die bij jouw past loopbaancoach
business coach amsterdam
Bram Roelink: Gecertificeerd coach. Meer over mij
"Bram is een wijs man. Een coach die mij heel goed weet te raken en mij enorm veel kennis en inzichten op het gebied van leiderschap heeft meegegeven. Voor iemand zoals ik, die van nature meer gericht is op de inhoudelijke kant van zijn advieswerk, zijn het hele waardevolle lessen gebleken. Zowel voor deze, als voor eventuele volgende fasen in mijn loopbaan."

- Ik ben Aangesloten bij -