Ik ben vanaf begin 2019 als coach betrokken bij Stichting Pak An uit de Achterhoek. De stichting, opgericht door Grolsch en de Feestfabriek (bekend van de Zwarte Cross), heeft als doel om ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek te ondersteunen.

Zelf ben ik geboren in Doetinchem en vond ik dit een mooie kans om deze ondernemers te helpen met het starten of doorontwikkelen van hun bedrijf door middel van business coaching en persoonlijke coaching. Ik geloof namelijk dat een bedrijf moet groeien, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer belangrijk is.
Lees hier de reactie van ondernemer Thijs Maalderink, die ik via Stichting Pak An heb geholpen met zijn bedrijf SMMA School.

Ook buiten Stichting Pak An ben ik actief als coach binnen de regio Achterhoek, waarbij mijn standplaats Doetinchem is. Ben jij opzoek naar een business coach, life coach, of loopbaan coach in de regio Achterhoek? Stuur me dan gerust een berichtje, zodat we een vrijblijvende kennismaking kunnen inplannen. Ik werk voor zowel particulieren, ondernemingen en ZZP’ers.

Trefwoorden:
Coaching Doetinchem, Business Coach Doetinchem, Regio Achterhoek, Coaching Achterhoek, Leiderschap, Leiderschapstraining Doetinchem.