Business Coaching

Manager of ondernemer? Maak gebruik van een coach!

Coaching vanuit mijn praktijk in Amsterdam of online via ZOOM

Business coaching
Business coaching is voor (startende) ondernemers, managers en bedrijven die op zoek zijn naar een sparringpartner met ervaring.

Als ondernemer en manager sta je dikwijls voor moeilijke keuzes en is een duidelijke strategie onmisbaar. Ook kan het soms eenzaam voelen en slurpt het je energie. Ik help je graag bij deze keuzes, bij het verkrijgen van maximale focus en energie, maar ook bij het krijgen van plezier en balans in je werk (en privé). 

Ik ben zelf de afgelopen 10 jaar enkele ondernemingen gestart en ken de ups en downs van het ondernemen. Daarnaast begeleid ik al zo’n 6 jaar ondernemers, managers en hun ondernemingen. Zo werk ik als business coach voor Stichting Pak en voor AI Startup Incubator. 

Startende ondernemers
Business coaching is ook bij uitstek geschikt voor startende ondernemers die samen willen bekijken of ze ervoor willen gaan en de eerste stappen willen zetten.

Tarief
Een coachgesprek kost €99,- per gesprek (1-1.5 uur). Gemiddeld werken we in 5 sessies toe naar jouw doel. Deze kosten zijn in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. 

Plan hier beneden direct een kosteloze intake of stuur me een bericht

Lees meer over mij

Veel voorkomende onderwerpen binnen business coaching:

"Bram is iemand die goed aanvoelt welk onderdeel aandacht nodig heeft om daarmee aan de slag te gaan. Op een directe maar prettige manier houdt hij een spiegel voor waar ik als ondernemer veel aan heb gehad."
Koen Middeldorp
Koen Middeldorp
Ondernemer

Plan gratis & vrijblijvende kennismaking face to face of via ZOOM

- Opleidingen & Certificeringen -