Business Coaching

Coaching vanuit mijn praktijk in Amsterdam of online via ZOOM

Business coaching en ondernemersbegeleiding
Business coaching is voor ondernemers en startende ondernemers die op zoek zijn naar een sparringpartner met ervaring.

Ondernemerschap
Ondernemerschap kan eenzaam voelen en je hebt meerdere functies te gelijk. Soms is het prettig om met iemand te sparren die je helpt scherpe keuzes te maken en te groeien als ondernemer. Ik ben zelf de afgelopen 10 jaar enkele ondernemingen gestart en geleid en ken de ups en downs van het ondernemen. Daarnaast begeleid ik al zo’n 6 jaar ondernemers, leidinggevenden en hun ondernemingen. Ook begeleid ik andere coaches om hun praktijk een zakelijke stap vooruit te krijgen.

 

coachpraktijk de sparringpartner
Praktijklocatie: Keizersgracht 127, Amsterdam
Lees meer over mij

Startende ondernemers

Ik werk ook met startende ondernemers. Heb jij een idee, of ben je al begonnen en wil jij graag met iemand sparren? Wil je je idee verder helpen, laten toesten of samen bespreken hoe je het plan tot een onderneming kunt krijgen.

 Ik help je graag vooruit op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Wat komt er bij ondernemen kijken en hoe ga je vooruit met behoud van energie en plezier. 

Tarief
Een coachgesprek kost €120,- (1-1.5 uur). Gemiddeld werken we in 5 sessies toe naar jouw doel. Deze kosten zijn in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. 

Veel voorkomende onderwerpen binnen business coaching:

"Bram is iemand die goed aanvoelt welk onderdeel aandacht nodig heeft om daarmee aan de slag te gaan. Op een directe maar prettige manier houdt hij een spiegel voor waar ik als ondernemer veel aan heb gehad."
Koen Middeldorp
Koen Middeldorp
Ondernemer

Plan een gratis intake face to face of via ZOOM

- Opleidingen & Certificeringen -