Business Coaching

Leidinggevende of ondernemer? Maak gebruik van een coach!

Coaching vanuit mijn praktijk in Amsterdam of online via ZOOM

Business coaching
Business coaching is voor (startende) ondernemers en leidinggevenden die op zoek zijn naar een sparringpartner met ervaring.

Leidinggeven
Als leidinggevende sta je dikwijls voor moeilijke keuzes en is een duidelijke strategie onmisbaar. Ook kan een leidinggevende positie eenzaam voelen en energie slurpen, omdat je altijd moet presteren. Goed leidinggeven is daarbij van essentieel belang, echter hebben velen dat nooit geleerd. Ik help je hier graag bij, zodat het niet al je energie opslurpt en jij en je team nog effectiever worden. Welke leiderschapsstijl past bij jou, hoe pas je die in de praktijk toe en hoe krijg je jouw team de juiste richting op, zijn vragen waarmee ik je kan helpen.

Ondernemerschap
Ondernemerschap kan eenzaam voelen en je hebt meerdere functies te gelijk. Soms is het prettig om met iemand te sparren die je helpt scherpe keuzes te maken en te groeien als ondernemer. Ik ben zelf de afgelopen 10 jaar enkele ondernemingen gestart en ken de ups en downs van het ondernemen. Daarnaast begeleid ik al zo’n 6 jaar ondernemers, leidinggevenden en hun ondernemingen. Ik werk ook met startende ondernemers.

Tarief
Een coachgesprek kost €99,- (1-1.5 uur). Gemiddeld werken we in 5 sessies toe naar jouw doel. Deze kosten zijn in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. 

Lees meer over mij
loopbaan coach amsterdam bram roelink
Praktijklocatie: Emmaplein 7A, Amsterdam

Veel voorkomende onderwerpen binnen business coaching:

"Bram is iemand die goed aanvoelt welk onderdeel aandacht nodig heeft om daarmee aan de slag te gaan. Op een directe maar prettige manier houdt hij een spiegel voor waar ik als ondernemer veel aan heb gehad."
Koen Middeldorp
Koen Middeldorp
Ondernemer

Plan een gratis intake face to face of via ZOOM

- Opleidingen & Certificeringen -